Kom jij als winnaar uit de strijd?

In dit unieke 2-spelersspel stel jij je ultieme team samen om de strijd aan te gaan tegen de concurrende clan.

Je speelt dit spel altijd tegen elkaar. Allebei stel je een team van 6 krijgers samen waarmee je de tegenstander probeert te verslaan. Je wint het spel wanneer je de clanleider of alle aanvallende krijgers van je tegenstander hebt verslagen.

Uniek aan dit spel

Er zijn tegenwoordig veel 2-spelersspellen verkrijgbaar, maar er is er geen één vergelijkbaar met Konumo Batalo.

Dit spel:
* is een dobbelspel met een unieke twist. Iedere waarde van de dobbelsteen kan gebruikt worden. De hoogste waarde is niet altijd de beste, dus ook voor de minder gelukkige dobbelaars onder is het spel geschikt 😉
* heeft een uniek battle-element. Voordat je kunt aanvallen moet je aangeven dát je gaat aanvallen. De tegenstander kan hier op anticiperen en zijn strategie aanpassen.
* is een 100% Nederlands product: het is in Nederland bedacht, ontworpen en geproduceerd.

Een aantal krijgers uit het spel:

Een leuk tweespelerspel dat ik zeker aan zou raden!
Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van dobbelspellen, vanwege de geluksfactor die dan vaak een grote rol speelt, maar bij dit spel kun je (mits je slim je karakters gekozen hebt) altijd iets met je dobbelstenen! Daardoor wordt het spel wat tactischer dan je zou verwachten em daar hou ik wel van!
Menno

Konumo Batalo is absoluut een 2 speler spel dat waardig is om in je kast te staan. Het heeft een niet veel voorkomend dobbelmechanisme waarmee de geluksfactor, ondanks de dobbelstenen, kleiner is dan normaal. Doordat je elke keer weer de keuze hebt uit maar liefst 16 verschillende krijgers (je speelt met 6), kun je het spel elke keer weer anders insteken. Alles verpakt in een mooie, compacte doos. Is nog goed mee te nemen op vakantie ook!
Hans

Een leuk tactisch spel voor twee spelers. Ondanks dat het een dobbelspel is, bepaalt vooral tactiek en niet geluk wie er wint. Ik speel het met veel plezier.
Mariska

Wat krijg je allemaal?

  • Spelregelboekje (NL/EN/DU)
  • Overzichtskaartje
  • 2 clanleiders
  • 26 krijgers
  • 19 toverspreuken
  • 1 startspelertoken
  • 38 dobbelstenen!