Wie zijn wij?

eigenaar The Dutch Game Mill

Romeo van Luijt

Directeur en oprichter 

Romeo van Luijt

Verkoop

Romeo van Luijt

Klantenservice

Romeo van Luijt

Ontwikkeling

eigenaar The Dutch Game Mill

Romeo van Luijt

Inkoop

Romeo van Luijt

Tester

Romeo van Luijt

Ontwerp

Romeo van Luijt

Magazijn

Romeo van Luijt

Administratie

Vicky van Luijt-Vissers

Social media & website

Beurscrew

Anne, Vicky, Lucas, Hans, Roel, Eric, Robin en Romeo

The Dutch Game Mill…

is ontstaan vanuit mijn passie voor spellen. Sinds ik Kolonisten van Catan ontdekte ben ik verliefd op bordspellen spelen. Inmiddels heb ik zo’n 350 spellen en nog steeds ontdek ik nieuwe dingen. Of ik nu alleen speel, met z’n 2-en, 4-en of coöperatief. Ik ben altijd in voor een spelletje! Je mag me er zelfs voor wakker maken.
In 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen spel gaan ontwikkelen. Konumo Batalo is het resultaat en ik ben er ontzettend trots op (al zeg ik het zelf 😉 ).

Mijn droom is daarmee uitgekomen, maar dat betekent niet dat ik klaar ben. Nee! Er liggen nog zoveel ideëen te wachten om uitgewerkt en uitgebracht te worden. Ik blijf jullie graag verrassen met nieuwe spellen, ieder met iets unieks, iets bijzonders, iets waarvan je denkt: ‘hoe heeft hij het kunnen bedenken!’.

Veel spelplezier toegewenst!